Om oss


Visjonen vår

Sun-Net AS ble etablert i 2014. Visjonen har vært å produsere og distribuere attraktive solcelle produkter i det Skandinaviske markedet, samtidig som vi skal kunne tilby gode konsepter innen smart teknologi. 


Sun Net har fra 2014 frem til 2018 testet ut ulike fabrikater/patenter innen solcelle installasjoner. I 2018 ble det besluttet å satse på to teknologier, med produksjon i Norge. Solstein for skråtak og Sun Box for flate tak.

Solstein

Solsteinen er verdens første solcellesystem som er parallelkoblet, samtidig som den ikke overstiger 120 V. Steinen faller inn under kategorien lav volt. Snekkeren som har kompetanse på tak, kan legge solsteinen i sammen med ordinær Skarpnes flat. Produksjonen startet i Grimstad August 2020. Kapasitet 500 hus; 5 kWp. Kan enkelt utvides til 1000 hus; 5 kWp.  

Sun box

Sun Box er en konstruksjon med fire solcellepaneler. Systemet er tilpasset flate tak. Konstruksjonen kommer ferdig terminert og klar til å legges rett på tak inklusiv betong elementer. Systemet har en meget rask installasjonstid/demonteringstid. Monteringen av sammensetningen har blitt gjennomført i Skarpnes taksteinfabrikk.