Sun Box

Sun Box er en solcellekonstruksjon bestående av fire paneler. Konstruksjonen kommer ferdig terminert og klar til å legges på taket. Systemet stiller seg i øverste klasse på installasjonstid. Vi beregner 60-80 kWp installert per dag. Dette er en "plug-play" løsning for elektrikere.  

Produksjon

Sun Box systemet blir produsert i Norge. Sun Box har integrert ballast, og ferdig terminerte kabler. Vi benytter magnelis metall konstruksjon, som har god beskyttelse mot saltvann. 

Frakt

Sun Box transporteres i trekasser. Hver kasse kan ha tre eller fire Sun Box. Kassene gjør det enkelt for kranbil å løfte Sun Box på taket.

Installere

Sun Box løftes ut av trekassen med kranbil. Systemet brettes ut på taket. For å forenkle avstanden mellom hver Sun Box benytter vi en egen mal. Installasjons tiden er 60 til 80 kWp per dag. Hver Sun Box har terminerte MC4 plugger. Sun Box plugges sammen og festes med klipps under metall brakettene. Til slutt monterer vi ende ballast og braketter for å forsterke vindlast. I enden av hver Sun Box rad benytter vi fire jumper kabler for å koble til neste rad. Til slutt trekkes det kabler til inverter. 

Trekasse retur

Trekassene blir sendt i retur for gjenbruk. Dette gjør at vi unngår søppel på byggeplassen.

Har du lyst til å bli forhandler? 

Kontakt oss

FAQ