Skip to main content
Til toppen

Inverterhus

 

 

Med inverterhus kan du trygt plassere inverteren utendørs.
Dette holder farlig likestrømsspenning utenfor, noe som sikrer at solcelleinstallasjonen din er klar for sikkerhetskravene. inverterhus er et grunnleggende sett som består av en monteringsramme, tak og ved frittstående inverterhus følger ballast og stativ med.

Inverterhus frittstående dobbel

Med økningen av store solenergianlegg øker også størrelsen og vekten av omformere. Som et resultat er plasseringen av omformerne utenfor, under et beskyttelsestak, den ideelle plasseringen. Takket være det enkle monterings- og demonteringssystemet på taket, er det nå gjort så enkelt som mulig å henge opp en High Energy-omformer på solenergibeskyttelsen. Monteringsstengene er allerede festet på riktig monteringsavstand. Avstanden mellom omformeren og taket samt takoverflaten er også blitt fastsatt.

CT1020
Inverterhus veggfeste

Med inverterhus for vegg kan du trygt plassere inverteren utendørs. Dette holder farlig likestrømsspenning utenfor, noe som sikrer at solcelleinstallasjonen din er klar for Scope 12 og oppfyller sikkerhetskravene. PVshelter-veggen er et grunnleggende sett som består av en monteringsramme og et tak.

CT1019
Min side