Skip to main content
Til toppen

Inverterhus

 

 

Med inverterhus kan du trygt plassere inverteren utendørs.
Dette holder farlig likestrømsspenning utenfor, noe som sikrer at solcelleinstallasjonen din er klar for sikkerhetskravene. inverterhus er et grunnleggende sett som består av en monteringsramme, tak og ved frittstående inverterhus følger ballast og stativ med.

Inverterhus for 100kW og større

Inverterhus frittstående dobbel 100kW+

Med økningen av store solenergianlegg øker også størrelsen og vekten av omformere. Som et resultat er plasseringen av omformerne utenfor, under et beskyttelsestak, den ideelle plasseringen. Takket være det enkle monterings- og demonteringssystemet på taket, er det nå gjort så enkelt som mulig å henge opp en High Energy-omformer på solenergibeskyttelsen. Monteringsstengene er allerede festet på riktig monteringsavstand. Avstanden mellom omformeren og taket samt takoverflaten er også blitt fastsatt.

CT1020
Inverterhus veggfeste 100kW+

Med inverterhus for vegg kan du trygt plassere inverteren utendørs. Dette holder farlig likestrømsspenning utenfor, noe som sikrer at solcelleinstallasjonen din er klar for Scope 12 og oppfyller sikkerhetskravene. PVshelter-veggen er et grunnleggende sett som består av en monteringsramme og et tak.

CT1019

Inverterhus 3kW til 50kW

Inverterhus 50kW til 100kW

Inverterhus frittstående dobbel 50kW til 100kW

Inverterhus frittstående dobbel 50 til 100kW lar deg trygt plassere inverterne utendørs. Dette holder farlig DC-spenning ute, noe som sikrer at solcelleinstallasjonen din oppfyller sikkerhetskravene. Inverterhus frittstående dobbel 50 til 100kW er et grunnsett som består av en base, monteringsramme og tak.

CT1033

Inverterboks

Inverterboks <5kW

CT1039
Min side